"Geen schimmel door spouwmuurisolatie!"

Tamme uit Jirnsum vulde ons evaluatieformulier in en werd de trotse winnaar van de rugtas met zonnepanelen! Van harte!

Wij hebben Tamme en zijn vrouw verrast met een bezoek.Middenin Jirnsum staat het vrijstaande huis van Tamme en zijn vrouw. 50 jaar geleden is het gebouwd door de ouders van Tamme. De woning is inmiddels goed geïsoleerd! Vorig jaar liet Tamme zijn spouwmuur isoleren. Hij is hartstikke tevreden! "Het comfort is omhoog gegaan, de muur voelt warm aan en ik bespaar ook nog eens €50 op de maandelijkse energierekening!"

Schimmel
Er was nog een andere, dringende reden om de spouwmuur te isoleren. De muren in de woning waren namelijk al lange tijd erg vochtig en dit leidde tot schimmelvorming. "Ik heb van alles geprobeerd," vertelt Tamme. "Ik heb gaten in de muren geboord om de spouw te luchten en speciale verf gekocht, maar het hielp totaal niet." Spouwmuurisolatie was de uitkomst!

Geschikt bedrijf
Via een collega is Tamme in contact gekomen met een isolatiebedrijf. De collega had net daarvoor bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd voor spouwmuurisolatie. Eén bedrijf was duidelijk goedkoper dan de andere bedrijven en was kwalitatief goed. "Mijn collega had al het voorwerk al gedaan, dus ik heb één offerte opgevraagd en ben ook met datzelfde bedrijf in zee gegaan."

Isolatieparels
Tamme laat ons een pot vol kleine grijze balletjes zien. "Dit is het materiaal wat tussen onze spouw ligt." Het zijn isolatieparels gemengd met lijm om de parels bij elkaar te houden. "De oplossing! We hebben geen last meer gehad van schimmelvorming!"

Jouw mening telt!
Heb je net als Tamme je huis geïsoleerd? Zonnepanelen of HR++ glas geïnstalleerd? Vul ons evaluatieformulier in. Wij zijn benieuwd naar je mening! Met jouw mening kunnen we onze dienstverlening en die van de bedrijven verbeteren. Je maakt kans op leuke prijzen!