"Een lening van €7.500,- met 0,5% rente"


Jefta woont samen met zijn vrouw, zoon en kat in een rijtjeswoning in Westeinde. In januari van dit jaar had hij nog helemaal geen plannen om zijn woning te verduurzamen. Inmiddels heeft hij zijn dak én zijn vloer geïsoleerd, heeft hij zonnepanelen op zijn dak laten plaatsen en wordt er binnenkort HR++ glas geplaatst. Tijd voor een goed gesprek over zijn ervaring met energiebesparing!

Geld investeren
In maart van dit jaar begon Jefta eens na te denken over het geld wat hij op op zijn spaarrekening had staan. "Ik krijg bijna geen rente voor het geld op mijn spaarrekening. Daarom leek het mij goed om met mijn geld eens te gaan investeren. Maar waar ga je dan in investeren? Wat maakt mijn leven aangenamer?". Hij besloot duurzame maatregelen te treffen! Niet alleen vanwege het financiële voordeel, maar ook vanwege milieuredenen en met name om het comfort van de woning te verbeteren.

Geschikt bedrijf
Hij besloot alle werkzaamheden in één keer uit te voeren. Vooraf benaderde Jefta wel verschillende bedrijven voor offertes. "Het was veel voordeliger om de werkzaamheden bij verschillende bedrijven uit te laten voeren dan bij één bedrijf", aldus Jefta. Voor de vloerisolatie heeft hij zich opgegeven bij "Winst Uit Je Woning", de andere bedrijven vond hij op internet. Hij heeft voor elke maatregel het bedrijf gekozen wat bij hem het meest betrouwbaar overkwam tijdens het bezoek aan huis. "Mijn eigen intuïtie was doorslaggevend!"

Financiële voordelen
"Het was een flinke investering, maar ik heb van veel financiële voordelen kunnen profiteren!" Zo heeft Jefta gebruik gemaakt van de Friese energiepremie, de goedkope gemeentelijke financiering en heeft hij de btw over de zonnepanelen teruggevraagd. "Dat scheelde me duizenden euro's en ik kon ook nog eens €7.500,- lenen bij de gemeente tegen een rentetarief van 0,5%! Een uitkomst!"

Vraag de folder aan!
Wil je investeren in je woning, maar heb je geen spaarpotje achter de hand? Maak dan ook gebruik van onze goedkope financiering en profiteer van de lage rente. Vraag hier onze folder aan!