‘Nu kunnen we ook in de winter lekker in de woonkamer zitten’

‘Wij hadden ons er al bij neergelegd dat we een hoge energierekening zouden houden, want ons huis is gebouwd van harde rode steen met een verdiept liggende smalle lintvoeg (Amsterdamse school). Er zou schade aan de muren ontstaan als we gingen isoleren’, vertelt Anne Wiersma.

Maar toen kwam SLIM adviseur Rob Schuil langs. Hij durfde de uitdaging wel aan en ging op basis van ‘no cure, no pay’ onderzoeken of de muren geïsoleerd konden worden zonder schade te veroorzaken. Dat lukte doordat ze een nieuwe techniek ontwikkelden. Hoe het werkt? Dat houdt Rob Schuil natuurlijk zorgvuldig geheim..

Anne Wiersma investeerde enkele duizenden euro’s in het project. De geveloppervlakte bedraagt maar liefst 229 vierkante meter. Het is te vroeg om uitspraken te doen over de maandelijkse besparing, maar het comfort is in ieder geval toegenomen. ‘Nu konden we ook in de winter lekker in de woonkamer zitten’, stelt Anne Wiersma tevreden vast.

Loop je ook tegen muren aan? Vertrouw dan op de deskundigheid van de Slim bedrijven. Zij hebben beloftes gedaan over de kwaliteit van hun werk.