• Klus je rijkmet Robin en Bianca

   met Robin en Bianca
  • Huldiging Robin en Bianca

  Robin en Bianca winnaars Klusjerijk!

  Robin en Bianca gingen 23 februari 2013 met de hoofdprijs van €10.000 naar huis. Ze wonnen het programma Klusjerijk. Samen met 2 andere deelnemers deden zij mee aan dit TV-programma. In de afgelopen twee maanden volgde RTL4 de 3 deelnemende teams in hun strijd tot energiezuinig wonen.

  Jury oordeel

  “Robin en Bianca hebben laten zien dat je geen megabudget nodig hebt om je huis energieneutraal te maken. Een goed voorbeeld voor iedereen”, aldus de jury van het RTL-programma KlusjeRijk. Met een investering van nog geen €9.500 wisten Robin en Bianca Vrieler uit Leeuwarden hun gas- en elektrarekening bijna te halveren.

  Slim wonen in Leeuwarden

  De prestaties van Robin en Bianca werden de afgelopen weken op de voet gevolgd door gemeente Leeuwarden. Samen met het project ‘Slim wonen in Leeuwarden’ zetten Robin en Bianca zich in voor energiezuinig wonen in Leeuwarden. Na afloop van de uitzending kwam milieuwethouder Isabelle Diks onder begeleiding van dweilorkest ‘de Heegemer Dekdweilers’ naar Robin om Bianca om gezamenlijk te proosten op de overwinning.

  Klus je rijk!

  Bezoek wethouder Isabelle Diks in Klusjerijk.

  Gemeente Leeuwarden 5 februari 2013

  In de aflevering van afgelopen zaterdag was te zien hoe wethouder Isabelle Diks langs kwam om samen met ons de buren te informeren over Slim wonen met energie. Bepakt met kruiwagen en energiebesparings goodiebags brachten wij de buren enkele slimme tips bij om te besparen op energie. In navolging van Isabelle Diks nodigen wij voor aanstaande zaterdag de Raadsleden van Leeuwarden uit voor ons op…

  In de aflevering van afgelopen zaterdag was te zien hoe wethouder Isabelle Diks langs kwam om samen met ons de buren te informeren over Slim wonen met energie. Bepakt met kruiwagen en energiebesparings goodiebags brachten wij de buren enkele slimme tips bij om te besparen op energie. In navolging van Isabelle Diks nodigen wij voor aanstaande zaterdag de Raadsleden van Leeuwarden uit voor ons open huis. Wij brengen hen graag op de hoogte van onze beweegredenen en de mogelijkheden van energiezuinig wonen.

  In de wijk Achter de Hoven werken wij samen om de wijk "de meest duurzame wijk van Fryslân" te laten worden. Samen met de gehele wijk kijken we naar mogelijkheden om energie te besparen, en waarmogelijk ook energie op te vangen.Buren kunnen ook bij u een belangrijke rol spelen bij uw weg naar energiezuinig wonen. Zo kunt u honderden euro's besparen door samen met je buren te investeren in isolatie van je woning. Veel bedrijven bieden voordelige tarieven als ze meerdere woningen in één keer kunnen aanpakken. Op die manier hoeven ze niet alleen voor jouw huis op pad maar kunnen ze direct een grote slag slaan in de wijk.

  Meer blogs Verder lezen