• Klus je rijkmet Robin en Bianca

   met Robin en Bianca
  • Huldiging Robin en Bianca

  Robin en Bianca winnaars Klusjerijk!

  Robin en Bianca gingen 23 februari 2013 met de hoofdprijs van €10.000 naar huis. Ze wonnen het programma Klusjerijk. Samen met 2 andere deelnemers deden zij mee aan dit TV-programma. In de afgelopen twee maanden volgde RTL4 de 3 deelnemende teams in hun strijd tot energiezuinig wonen.

  Jury oordeel

  “Robin en Bianca hebben laten zien dat je geen megabudget nodig hebt om je huis energieneutraal te maken. Een goed voorbeeld voor iedereen”, aldus de jury van het RTL-programma KlusjeRijk. Met een investering van nog geen €9.500 wisten Robin en Bianca Vrieler uit Leeuwarden hun gas- en elektrarekening bijna te halveren.

  Slim wonen in Leeuwarden

  De prestaties van Robin en Bianca werden de afgelopen weken op de voet gevolgd door gemeente Leeuwarden. Samen met het project ‘Slim wonen in Leeuwarden’ zetten Robin en Bianca zich in voor energiezuinig wonen in Leeuwarden. Na afloop van de uitzending kwam milieuwethouder Isabelle Diks onder begeleiding van dweilorkest ‘de Heegemer Dekdweilers’ naar Robin om Bianca om gezamenlijk te proosten op de overwinning.

  Klus je rijk!

  Vervanging enkel glas met HR++ isolatie glas

  Gemeente Leeuwarden 12 februari 2013

  Afgelopen week hebben we ons enkel glas laten vervangen door hoogrendementsglas. Zo hopen we dat er een einde komt aan de ijsbloemen, en het warmteverlies via de ramen. Hoewel onze ramen nog niet zozeer aan vervanging toe waren, hebben we toch gekozen voor dit isolerende HR++ glas. Dubbel glas isoleert veel beter dan enkel glas, en de coating van HR-glas zorgt  voor een nog sterkere isolatie. W…

  Afgelopen week hebben we ons enkel glas laten vervangen door hoogrendementsglas. Zo hopen we dat er een einde komt aan de ijsbloemen, en het warmteverlies via de ramen. Hoewel onze ramen nog niet zozeer aan vervanging toe waren, hebben we toch gekozen voor dit isolerende HR++ glas. Dubbel glas isoleert veel beter dan enkel glas, en de coating van HR-glas zorgt  voor een nog sterkere isolatie. We zullen nu heel wat minder warmte verliezen, wat we hopen terug te zien op onze energierekening. Een warmer huis en minder stookkosten. Dubbel voordeel dus!

  Meer blogs Verder lezen