• Klus je rijkmet Robin en Bianca

   met Robin en Bianca
  • Huldiging Robin en Bianca

  Robin en Bianca winnaars Klusjerijk!

  Robin en Bianca gingen 23 februari 2013 met de hoofdprijs van €10.000 naar huis. Ze wonnen het programma Klusjerijk. Samen met 2 andere deelnemers deden zij mee aan dit TV-programma. In de afgelopen twee maanden volgde RTL4 de 3 deelnemende teams in hun strijd tot energiezuinig wonen.

  Jury oordeel

  “Robin en Bianca hebben laten zien dat je geen megabudget nodig hebt om je huis energieneutraal te maken. Een goed voorbeeld voor iedereen”, aldus de jury van het RTL-programma KlusjeRijk. Met een investering van nog geen €9.500 wisten Robin en Bianca Vrieler uit Leeuwarden hun gas- en elektrarekening bijna te halveren.

  Slim wonen in Leeuwarden

  De prestaties van Robin en Bianca werden de afgelopen weken op de voet gevolgd door gemeente Leeuwarden. Samen met het project ‘Slim wonen in Leeuwarden’ zetten Robin en Bianca zich in voor energiezuinig wonen in Leeuwarden. Na afloop van de uitzending kwam milieuwethouder Isabelle Diks onder begeleiding van dweilorkest ‘de Heegemer Dekdweilers’ naar Robin om Bianca om gezamenlijk te proosten op de overwinning.

  Klus je rijk!

  Nu eerst een energiezuinige vaatwasmachine

  Robin en Bianca 26 februari 2013

  Op 22 en 23 februari de overwinning gevierd van Klusjerijk. Samen met buren, vrienden en bekenden proostten we op de afgelopen periode. Een periode van investeringen, verbouwingen en bezuinigingen. Na onze inspanningen hebben we de maandelijkse energierekening kunnen halveren, we hebben onze buurtgenoten kunnen informeren, en gingen uiteindelijk ook nog naar huis met de hoofdprijs van €10.000,-…

  Op 22 en 23 februari de overwinning gevierd van Klusjerijk. Samen met buren, vrienden en bekenden proostten we op de afgelopen periode. Een periode van investeringen, verbouwingen en bezuinigingen. Na onze inspanningen hebben we de maandelijkse energierekening kunnen halveren, we hebben onze buurtgenoten kunnen informeren, en gingen uiteindelijk ook nog naar huis met de hoofdprijs van €10.000,-.

  Klusjerijk was voor ons een geweldige ervaring, en een drive om nog harder aan de slag te gaan met energiezuinig wonen. Natuurlijk gaan wij door, en zoeken we manieren om ons wooncomfort te verbeteren. Er komt in ieder geval een nieuwe vaatwasmachine die heel energiezuinig is.

  Wilt u ook besparen op uw energiekosten, vraag het Slimme doeboekje aan op Slim wonen in Leeuwarden, en ontdek waar voor u de besparingsoplossingen liggen.

  Meer blogs Verder lezen

  Slim wonen met energie wordt mede mogelijk gemaakt door:

  provinsjefryslan provinsjefryslan provinciegroningen
  Stad Leeuwarden Stad assen Kamer van koophandel Stad grongingen