• Klus je rijkmet Robin en Bianca

   met Robin en Bianca
  • Huldiging Robin en Bianca

  Robin en Bianca winnaars Klusjerijk!

  Robin en Bianca gingen 23 februari 2013 met de hoofdprijs van €10.000 naar huis. Ze wonnen het programma Klusjerijk. Samen met 2 andere deelnemers deden zij mee aan dit TV-programma. In de afgelopen twee maanden volgde RTL4 de 3 deelnemende teams in hun strijd tot energiezuinig wonen.

  Jury oordeel

  “Robin en Bianca hebben laten zien dat je geen megabudget nodig hebt om je huis energieneutraal te maken. Een goed voorbeeld voor iedereen”, aldus de jury van het RTL-programma KlusjeRijk. Met een investering van nog geen €9.500 wisten Robin en Bianca Vrieler uit Leeuwarden hun gas- en elektrarekening bijna te halveren.

  Slim wonen in Leeuwarden

  De prestaties van Robin en Bianca werden de afgelopen weken op de voet gevolgd door gemeente Leeuwarden. Samen met het project ‘Slim wonen in Leeuwarden’ zetten Robin en Bianca zich in voor energiezuinig wonen in Leeuwarden. Na afloop van de uitzending kwam milieuwethouder Isabelle Diks onder begeleiding van dweilorkest ‘de Heegemer Dekdweilers’ naar Robin om Bianca om gezamenlijk te proosten op de overwinning.

  Klus je rijk!

  Media aandacht Klusjerijk!

  Robin en Bianca 29 januari 2013

  Veel aandacht afgelopen week voor ons optreden in Klusjerijk! Afgelopen week zaten wij aan tafel bij de eerste uitzending van DagTV op Mercurius.. Na een interview met burgemeester Crone mochten wij aan tafel. Hier werden wij geïnterviewd over onze drijfveren voor deelname aan Klusjerijk!. Bekijk de aflevering. Op 29 januari waren we live in de radio-uitzending Omnium van Omrop Fryslân. Ook zij…

  Veel aandacht afgelopen week voor ons optreden in Klusjerijk! Afgelopen week zaten wij aan tafel bij de eerste uitzending van DagTV op Mercurius.. Na een interview met burgemeester Crone mochten wij aan tafel. Hier werden wij geïnterviewd over onze drijfveren voor deelname aan Klusjerijk!. Bekijk de aflevering.
  Op 29 januari waren we live in de radio-uitzending Omnium van Omrop Fryslân. Ook zij waren geïnteresseerd naar onze beweegredenen. Leuk om zo de boodschap in de provincie onder de aandacht te brengen. Beluister het fragment.

  Het programma Klusjerijk! blijkt steeds beter bekeken te worden. Dit weekend hadden we 341.000 kijkers. Een stijgende lijn en een teken dat het programma enthousiast ontvangen wordt.

  Breng nog snel je stem uit, en kijk aanstaande zaterdag weer om 16:30 uur naar Klusjerijk op RTL4 of bekijk de eerdere afleveringen.

  Meer blogs Verder lezen