• Klus je rijkmet Robin en Bianca

   met Robin en Bianca
  • Huldiging Robin en Bianca

  Robin en Bianca winnaars Klusjerijk!

  Robin en Bianca gingen 23 februari 2013 met de hoofdprijs van €10.000 naar huis. Ze wonnen het programma Klusjerijk. Samen met 2 andere deelnemers deden zij mee aan dit TV-programma. In de afgelopen twee maanden volgde RTL4 de 3 deelnemende teams in hun strijd tot energiezuinig wonen.

  Jury oordeel

  “Robin en Bianca hebben laten zien dat je geen megabudget nodig hebt om je huis energieneutraal te maken. Een goed voorbeeld voor iedereen”, aldus de jury van het RTL-programma KlusjeRijk. Met een investering van nog geen €9.500 wisten Robin en Bianca Vrieler uit Leeuwarden hun gas- en elektrarekening bijna te halveren.

  Slim wonen in Leeuwarden

  De prestaties van Robin en Bianca werden de afgelopen weken op de voet gevolgd door gemeente Leeuwarden. Samen met het project ‘Slim wonen in Leeuwarden’ zetten Robin en Bianca zich in voor energiezuinig wonen in Leeuwarden. Na afloop van de uitzending kwam milieuwethouder Isabelle Diks onder begeleiding van dweilorkest ‘de Heegemer Dekdweilers’ naar Robin om Bianca om gezamenlijk te proosten op de overwinning.

  Klus je rijk!

  Achter de hoven is al SLIM bezig

  Robin en Bianca - 4 januari 2013

  Het is zover! Ons 'klus je rijk!' avontuur is begonnen. Aan het tv-programma doen we niet alleen maar mee om geld te verdienen, maar ook om anderen te laten zien hoe je warm, prettig én energiezuinig kunt wonen. Te beginnen in onze eigen buurt: Achter de Hoven. Samen met wethouder Isabelle Derks deelden we daar laatst energiebepaartassen uit aan onze buurtgenoten. Ook draaiden we LED-lampen in,…

  Het is zover! Ons 'klus je rijk!' avontuur is begonnen. Aan het tv-programma doen we niet alleen maar mee om geld te verdienen, maar ook om anderen te laten zien hoe je warm, prettig én energiezuinig kunt wonen. Te beginnen in onze eigen buurt: Achter de Hoven. Samen met wethouder Isabelle Derks deelden we daar laatst energiebepaartassen uit aan onze buurtgenoten. Ook draaiden we LED-lampen in, plakten we tochtstrips en radiatorfolie en bevestigden we waterbespaarders en standby-killers. Kleine maatregelen die veel opleveren! Ze dragen bij aan een beter milieu, een hoger wooncomfort en een lagere energierekening. Achter de Hoven is dus al volop betrokken bij onze klusuitdaging! Vanaf 5 januari hopen we heel Nederland op 'slimme' ideeën te brengen, als Klusjerijk! op RTL4 begint. De opnamen voor het programma zijn al in volle gang. Voordat we echt aan de slag kunnen, krijgen we eerst een maatwerkadvies over wat we het beste kunnen aanpakken. Daarna maken we een planning en kan het klussen beginnen!
  We hopen de trots van Leeuwarden met succes te verdedigen. Maar trots zijn we eigenlijk nu al, omdat we mee mogen doen en omdat we aandacht kunnen vragen voor slim wonen met energie.

  Bekijk hier de laatste aflevering 

  Meer blogs Verder lezen