Subsidie 'Samen besparen'

'Samen besparen' is een nieuwe subsidieregeling om inwoners van de gemeente Leeuwarden te stimuleren om samen vernieuwende en originele ideeën te bedenken op het gebied van water- en energiebesparing.

Samen energiebesparen, goed voor later!

In de gemeente Leeuwarden ontstaan regelmatig nieuwe en creatieve ideeën om samen met buren en wijk- of dorpbewoners energie en/of water te besparen! De gemeente Leeuwarden juicht deze initiatieven toe! Door samen activiteiten te ontplooien kunnen er op steeds grotere schaal duurzame oplossingen worden bedacht voor een schonere toekomst. 

Deel je plan!

Heb je een origineel en uitvoerbaar plan, of wil je samen met andere gaan voor water- en/of energiebesparing? Per project biedt de gemeente Leeuwarden een subsidie van maximaal €5.000,-. Denk daarbij aan projecten op het gebied van afval- of regenwatergebruik of energie uit reststromen. Andere ideeën zijn natuurlijk meer dan welkom!

Subsidie aanvragen?

Ben je enthousiast geworden om samen met je buren aan de slag te gaan? Bel met 14 058 of download het aanmeldformulier! Wil je meer informatie over de subsidie kijk dan op de website van de gemeente Leeuwarden.