De energiebespaarscan is jouw advies op maat

Hoe kan ik besparen? Kies ik voor isolatie of zonnepanelen? Wat is een verstandige investering in mijn huis? Wat zijn de kosten & baten? Wat is mijn energielabel? Herkenbare vragen, niet? Maar de antwoorden zijn voor ieder huis anders!

Met de energiebespaarscan van de gemeente neem je zelf jouw huis onder de loep. Je beantwoordt online ongeveer tien vragen en we vertellen je welke maatregelen volgens ons bij jouw huis passen. Ook krijg je een indicatie van je energielabel. Na vijf dagen ontvang je van ons vrijblijvend een rapport: het advies op maat. De kosten en opbrengsten van de maatregelen zijn erbij vermeld, heel overzichtelijk. Er gewoon even voor gaan zitten: het kan je veel geld opleveren!

Ga naar de energiebespaarscan

Je moet je wel eerst registreren, omdat we op een slimme manier gebruik maken van de gemeentelijke gegevens van jouw huis. Zijn de vragen te moeilijk? Je kunt ons altijd bellen op 14 058. Wij staan voor je klaar! 

Helaas is de scan minder geschikt voor huizen met stadsverwarming. Bel ons en we zoeken samen een oplossing!

De online energiebespaarscan is niet geschikt voor elke situatie. Woon je in een monument? Is je huis onderdeel van een VvE? Heb je specifieke vocht- of ventilatieproblemen? Vind je de online energiebespaarscan te lastig en heb je liever persoonlijk advies van een gecertificeerd adviseur? Dan is het een slimme zet om thuis een energieadviseur uit te nodigen. Hier lees je meer over advies en begeleiding. Het kost je wel wat geld, maar dan voelt het wel zo vertrouwd!