Susteen Leeuwarden

Alexander Cohenwei 10
8914 BG Leeuwarden
088-333 44 24
ga naar de website

<Onze projecten>

De woningeigenaar wilde graag maatregelen die energie besparen die tegelijkertijd de woning en het wooncomfort sterk verbeteren. Bij de klant heeft Susteen een advies uitgebracht. In overleg met de klant is gekozen voor spouwmuurisolatie, dubbelglas en dakisolatie. Hierdoor is het energielabel verbeterd van F naar C en bespaart de klant 545 euro per jaar op haar energierekening.

Deze woning was al erg goed geisoleerd. Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas en zowel het dak als de vloer zijn geisoleerd. Toch biedt deze woning nog slimme kansen:

Susteen heeft op basis van de kenmerken van woning en de wensen van de klant een advies opgesteld. De bewoners wilden graag zonnecellen en een zonneboiler. Dit hebben wij afgeraden vanwege beperkte ruimte op het dak. Het advies was spouwmuurisolatie. Met de spouwmuurisolatie is het energielabel verbeterd van C naar B en bespaart de klant ruim 12% op haar energierekening.

Wilt u ook een slimme aanbieder worden? Kijk hier voor meer informatie.

Susteen Leeuwarden

Energie besparen gemakkelijk en snel!

Susteen Leeuwarden helpt u uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Eerst stellen we een energieadvies op. U ziet precies hoe en hoeveel geld en energie u kunt besparen. Vervolgens verzorgen we de subsidies waarvoor u in aanmerking komt en garanderen een vlekkeloze uitvoering van de energiebesparende maatregelen.

Susteen Leeuwarden werkt nauw samen met lokale bedrijven als Kimsma bouwbedrijf voor dakisolatie- en isolatieglas, installateur Pranger-Rosier voor een zuinige cv-ketel en zonne-energie, Gebr. De Vries voor bodemisolatie en Isolatienet voor spouw- en vloerisolatie oplossingen. Samen ontzorgen wij u in het besparingstraject van advies tot en met de uitvoering. Op uw verzoek begeleiden wij ook de volledige uitvoering van de maatregelen die u zelf selecteert uit ons advies.

De klant kiest

Het prettige van de Susteen aanpak is dat u als klant zelf kunt bepalen of u gebruik wilt maken van de geselecteerde Leeuwarder bedrijven of dat u de uitvoering zelf ter hand neemt. Zo bent u geheel vrij in de keuzes die u wilt maken.

Meer informatie? Neem contact op met Susteen Leeuwarden of klik op 'neem contact met mij op' en Susteen Leeuwarden neemt dan snel contact met u op.

Susteen Leeuwarden bespaart u energie!

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeel deze aanbieder