Energiebesparing Noord-Nederland

Ossebroeken 26
9411 VR Beilen
0593 541045
ga naar de website

<Onze projecten>
Wilt u ook een slimme aanbieder worden? Kijk hier voor meer informatie.

Energiebesparing Noord-Nederland

Van adviseren tot begeleiden van de uitvoering

Energiezuinig wonen in Leeuwarden begint bij Energiebesparing Noord-Nederland (ENN). In een persoonlijk gesprek vertellen we welke mogelijkheden er zijn om energie te besparen. Wie wij zijn? Zes bedrijven, elk met hun eigen specialisme, die werk maken van duurzaam bouwen en wonen. Wij zijn er voor particuliere huiseigenaren, maar ook voor woonblokken en Verenigingen van Eigenaren. Van adviseren tot het begeleiden van de uitvoering; Energiebesparing Noord-Nederland is uw partner voor een duurzame toekomst.

Woont u in Leeuwarden en wilt u graag energie besparen? Onze Leeuwarder partner is Duurzame Kracht. Roland Klarenbeek van Duurzame Kracht zorgt dat u (vanuit een collectieve insteek) individueel het meeste kunt halen uit het advies. Daarnaast werken we in Leeuwarden samen met Hoekstra Vastgoedbeheer. Samen met hen bieden wij dé oplossing voor energiebesparing in appartementengebouwen. We maken het u en uw buren gemakkelijk!

Energiebesparing begint met een onafhankelijk en gedegen advies.

Wilt u uw wooncomfort verhogen of graag uw energiekosten beter monitoren, dan laten wij u graag zien welke energiezuinige maatregelen u kunt treffen om dit te realiseren.

Meer informatie? Neem contact op met Energiebesparing Noord-Nederland of klik linksboven op de roze knop 'neem contact met mij op' en ENN neemt dan binnen 5 werkdagen contact met jou op. Wel zo makkelijk!

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeel deze aanbieder