Energie(k)loket Tytsjerksteradiel

Waling Dykstastjitte 56
9061 BR Gytsjerk
0511-460931
ga naar de website

<Onze projecten>

Voor ieder huis dat het Energie(k)loket energiezuinig heeft gemaakt is een tegeltje gemaakt. Het doel was om de hele brug in 1 jaar te kunnn beplakken. En jawel! We hebben de overkant bereikt en daarmee onze hoogste ambitie waargemaakt: 200 particuliere woningen in ruim een jaar tijd in Tytsjerksteradiel!

Op 11 november 2011 werd deze woning in 1 dag energiezuinig gemaakt. Van label G naar label A. O.a. door spouwmuurisolatie, dubbelglas, vloerisolatie en dakisolatie. Dit huis is nu het Energie(k)loket. In het Energie(k)loket vind je in de volle breedte informatie over woningisolatie en andere maatregelen om je huis energiezuinig te maken.

Dertien bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwen, isoleren en installatiewerk kunnen er alles over vertellen en je kunt ook alles zien. Een bezoekje aan het Energie(k)loket kost niets en is helemaal vrijblijvend. 

Wilt u ook een slimme aanbieder worden? Kijk hier voor meer informatie.

Energie(k)loket Tytsjerksteradiel

Met eigen ogen een voorbeeldwoning bekijken

Wat kan er verbeterd worden in de gemiddelde woning, gebouwd voor 1992? U kunt het met eigen ogen zien in de voorbeeldwoning van Energie(k)loket Tytsjerksteradiel.  Het Energie(k)loket is twee avonden per week open. ‘We hebben bewust gekozen voor openingstijden buiten kantooruren, want overdag moeten mensen naar hun werk. Bovendien: we willen dat alle dertien bedrijven aanwezig zijn tijdens openingsuren, want als je het doet moet je het goed doen’, zegt Willem Bil.

Denkt u na een bezoek aan de voorbeeldwoning: ‘Dit is mijn kans!’ dan maakt de adviseur van Energie(k)loket graag een quick scan van de mogelijkheden in uw woning. Dat kost slechts 75 euro en u krijgt het geld terug als u daadwerkelijk gaat verbouwen.

Meer informatie? Neem contact op met Energie(k)loket Tysjerksteradiel of klik linksboven op de roze knop 'neem contact met mij op' en het Energie(k)loket neemt dan binnen 5 werkdagen contact met jou op. Wel zo makkelijk!

Beoordeel deze aanbieder