Ecoster

De Vang 3
8801 RB Franeker
0518 40 97 89
ga naar de website

<Onze projecten>

De familie Ten Hoeve uit Menaldum heeft diverse werkzaamheden laten uitvoeren door Ecoster. Hierdoor wonen ze niet alleen met veel meer comfort, maar stijgt de woning ook nog eens flink in waarde!

De woning van de familie is nu voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, HR++ glas een nieuwe CV en WTW installatie en een kozijn met openslaande deuren. Ook is er een nieuwe CV regeling geïnstalleerd. Een WTW unit wint tot 90% van de warmte die zich in de vervuilde lucht bevindt terug en brengt deze vervolgens weer in de woning. Een mooie combinatie energiezuinig en comfort.

Wilt u ook een slimme aanbieder worden? Kijk hier voor meer informatie.

Ecoster

Ecoster is jouw aanspreekpunt voor energiezuinig wonen in de regio Noordwest Fryslân.

Wij isoleren jouw huis, zodat je goedkoper en met meer comfort woont. Een investering in isolatie verdient zich snel terug én komt in aanmerking voor subsidie. Je woning wordt bovendien meer waard. Ecoster is een samenwerking van Bouwbedrijf van Marrum, Technisch Bureau Zonderland en D&O glas | kunststof | aluminium.

In Leeuwarden werken we samen met Beimers Makelaars, zo zijn we met een vertrouwd gezicht altijd dichtbij!

Minder kosten en meer wooncomfort. Het kan!

Ecoster is specialist in het isoleren van daken, vloeren, muren en ramen. Wij staan voor energiebesparende maatregelen, die goed zijn voor jouw portemonnee. Ecoster; je huis verdient het!

Meer informatie? Neem contact op met Ecoster of klik linksboven op de roze knop 'neem contact met mij op' en Ecoster neemt dan binnen 5 werkdagen contact met jou op. Wel zo makkelijk!

  1. Robin offenberg:

    Ecoster is een samenwerkingsverband waar moeIlijk mee te communiceren valt. De persoon, in ons geval de heer van Marrum, is nooit te bereiken. Wanneer hij Terugbelt is altijd de vraag. Hier kunnen zelfs weken overheen gaan. Het uitgevoerde werk wordt niet door van marrum gedaan. Hiervoor komen mensen uit almere. Dan is er nog ons meningsverschil over de Factuur. Deze komt niet overeen met de offerte. Het bedrag wel, maar het uitgevoerde werk niet. Toen de offerte is opgenomen is er gesproken over de rijd dat zij nodig hadden hiervoor alsmede de benodigDe materialen. Beiden vallen achteraf significant lager uit, tot wel 50%. Hierover hebben wij het eerste Contact gelegd. Daarna is er nog twee keer contact geweest met de secretaresse van de heer van Marrum, echter die is niet bij machte om ons van de benodigde informatie te voorzien.
    Inmiddels zijn wij er klaar mee en hebben wij een reeel bedrag overgemaakt aan ecoster, maar ook hier hebbeN wij nog Geen reactie op gehad.

    Kortom: ecoster? Doe het niet!

  1. 1

Beoordeel deze aanbieder