23 augustus 2017

Doe mee met de gezelligste bespaarwedstrijd van Nederland


Het is gezellig. Het is goed voor het milieu. Het is goed voor je portemonnee. Én je kunt er prijzen mee winnen. Hoe? Doe samen met je buren, vrienden, teamgenoten of collega's mee met de Hier Klimaatstraatwedstrijd!

Mee doen

Meld je aan en doe van 10 oktober 2017 tot en met 31 maart 2018 mee. Bespaar zoveel mogelijk energie met verschillende leuke energiebesparende acties in en om het huis en verdien klimaatpunten. Het team dat de meeste punten verzamelt wint mooie prijzen en krijgt de titel ‘Beste Klimaatstraat van Nederland’! De prijzen voor de beste 10 straten lopen van €5000 tot €500! Naast de spanning en de mooie prijzen verdien je met deelname ook nog eens veel energie en geld. En je leert je buurt gelijk beter kennen...  

Dat er in de gemeente Leeuwarden volop kansen liggen bewees de 4e Saskiadwarsstraat twee jaar geleden. Zij eindigen als tweede in de landelijke competitie en wonnen vele leuke prijzen!

Aanmelden

Krijg je zin in deze wedstrijd, wil je meedoen of eerst even wat meer informatie? Overleg eens met je buren of neem direct contact met ons op via slimwonen@leeuwarden.nl. Als gemeente kunnen wij je actief bij deze actie ondersteunen. Meld je bij ons aan en ga voor die top 10 positie!

 

Terug naar het overzicht